شبکه نفوذ در ایران بدلیل موقعیت استراتژیک، اقتصادی و جغرافیایی کشور همیشه در طول تاریخ فعال بوده است. در اوایل انقلاب این شبکه بیشترین تمرکز خود را روی ترور شخصیت ها میگذارد، اما در ادامه راههای دیگری را پس ازدفاع مقدس انتخاب می کند و همچنین از دوم خرداد بعد علاوه بر قتل های زنجیره ای، نقش بزرگی در انقلاب فرهنگی و تغییر فکر جوانان ایران ایفا می کند جریان نفوذ باید یک هدفی را دنبال کند تاریخ ایران نشان می دهد هدف نفوذ در ایران جهت استعمار و غارت منابع آن بوده است. شبکه نفوذ در ایران

مرکز اسناد انقلاب اسلامی، (و خبرگزاری تسنیم)  بیست و یکم ژوئن 2021:… مسعود خدابنده : موردی که امسال توجه من را جلب کرده تغییر خط این ترول‌هاست. یعنی خط جدیدشان فحاشی و تهدید و به قولی کثافت‌پراکنی است. در خط جدید دیگر به هیچ وجه بحث نمی‌کنند، دلیل نمی‌آورند، دنبال تبلیغ نیستند. فقط فحاشی می‌کنند. اگر مثلا قصد داشته باشی رای بدهی یا مخالف نظراتشان مطلبی بگویی ناسزا می‌گویند. به بدترین لحن سعی می‌کنند مردم عادی را از صحبت کردن و فعال بودن در مسائل اجتماعی ناامید کنند.

روزجمعه 21 ماه مه 2021 برابر با 31 اردیبهشت ماه 1399 ساعت 12 ظهربوقت نیویورک، ساعت 18 بوقت آلمان و ساعت 20:30 بوقت ایرانHomeyra Zahra Gast

موضاعات
- جنایات اخیرطالبان و کشتاربی‌رحمانه کودکان و بی‌تفاوتی فرقه رجوی
- آیا همکاری احتمالی فرقه رجوی با طالبان موجب بی آبرویی این فرقه نمی‌شود؟ این همکاری در چه شکلی خواهد بود؟
- چرا فرقه رجوی هنوز در درگیری‌های اخیر اسرائیل و فلسطین سکوت کرده است؟
بحث و تبادل نظر خواهند کرد.
مجری برنامه آقای پارساسربی مدیر تلویزیون مردم هستند.
ببنندگان وشنوندگان تلویزیون مردم درطول برنامه می توانند از طریق تلفن، ایمیل و یا فیسبوک مسنجربا مهمان برنامه تماس حاصل نموده و سئوالات خودرا مطرح کنند.
توجه همه علاقمندان را بدیدن و شنیدن این برنامه جالب جلب می کنیم.

لازم به ذکر است که سمیه تقوایی متولد 1351، در سال 1360 و با آغاز مبارزه مسلحانه مجاهدین خلق علیه جمهوری اسلامی در حالی که تنها 9 سال داشت در خانه تیمی حین درگیری با نیروهای امنیتی ماند و پدر و مادرش مهدی تقوایی و ناهید طاهری مجبور به ترک محل و خروج از کشور شدند. والدین سمیه از سازمان مجاهدین خلق در عراق جدا شده و نهایتاً در سال 1371 به انگلستان رفتند و سمیه در سال 1375 به لندن و به نزد آنان رفت.

در سابقه گروهک تروریستی منافقین انواع خیانت‌ها علیه ملت ایران مشاهده می‌شود و شاید مهم‌ترین و آشکارترین آن همکاری با صدام در کوران جنگ تحمیلی باشد. این گروهک در دوره حضور در عراق و همکاری با رژیم بعث این کشور، چه نوع خدماتی به این رژیم می‌داد؟ مطالعه و تحلیل رویکرد منافقین در پنج دهه ای که از حیات خشونت بار آنها می گذرد نشان می دهد که با گروهی تمامیت خواه مواجه هستیم که برای تحقق اهداف قدرت طلبانه و حذف گرایانه خود .....

کانون سیاسی ـ فرهنگی ایران فانوس، روز دوشنبه هفدهم ماه می، طی نشستی ضمن تحلیل مسایل روز ایران و واکنش و عملکرد مذبوحانه فرقه رجوی در قبال اتفاقات اخیر همچنین مسایل حاشیه ای در ارتباط با فرقه را از نظر دور نداشته و به تحلیل و تفسیر در باره آن ها پرداختند. نشست زیر بحث و تحلیل مسایل مربوط به ایران و موقعیت خطرناک فرقه رجوی است در شرایطی که صحنه را ترک می کند

خانم ها زهرا معینی و حمیرا محمد نژاد ازکانون زنان ایرانی علیه فرقه گرایی و رادیکالیسم از آلمان - برنامه های زنده مصاحبه با جداشدگان ومنتقدین سازمان مجاهدین در تلویزیون MardomTv.com - روزجمعه پنجم مارچ 2021 برابر با 15 اسفندماه 1399 - ساعت 12 ظهربوقت نیویورک، ساعت 18 بوقت آلمان و ساعت 20:30 بوقت ایران

مقالات دیگر...