آنچه بر اعضای فرقه رجوی میگذرد

*******************************

حانم حمیرا محمدنژاد *13 ژانویه 2022

آنچه بر اعضای فرقه رجوی میگذرد

آنچه که فرقه رجوی را تا به امروز در میان هواداران و به خصوص اعضایش به ناباوری و سستی کشانده است چیزی نیست بجز  عدم  اهمیت ایشان به اعضایی که سالیان سال با خلوص نیت همه انرژی و توان خود را صرف اهداف این فرقه کرده‌اند.

و همچنین به یغما بردن اعتماد افراد با توسل به افرادی که با هزینه غیر قابل تصور برای اهداف رجوی به کار گرفته می‌شوند. و این در حالی میباشد که اعضای آن محروم از داشتن اقلیت‌ امکاناتی می‌باشند.

و اما مریم عضدانلو در حول و حوش تحولات اخیر و ترس از به ثمر نشستن گفتگوهای اخیر در وین به سرعت خود را به فرانسه می‌رساند که شاید بتواند کشتی در حال غرق رجوی را برای چند صباحی نجات دهد.

مریم عضدانلو با پوشیدن لباس قرمز و پخش کردن گل در کلیسا سعی در همرنگ کردن خود  می‌کند دریغ از آنکه ماهیت ایشان بر تمام اعضای آن روشن بوده و به جای این کارها بهتر است سرو سامانی به پاشیدگی درون فرقه بدهد.

همه منتقدان این فرقه بار ها در مورد برخورد های این فرقه با فاکتهای مکفی سخن گفته و نوشته اند و اما فرقه رجوی همواره با زدن مارک مزدوری به آنها هیچ تغییری در سیاست موجود خود نداده است و همچنان به بیراهه رفتن خود ادامه می‌دهد.

سالیان سال از حکایت بچه‌ها ی خردسالی که به اروپا آورده شدند می‌گذرد و اما اکنون می‌بینیم که باز به خاطر رفتارهای غلط این فرقه، اکثر این بچه‌ها ی دیروز و بزرگسالان امروز زبان گشوده اند و از آنچه بر سرشان آمده می‌گویند.

و اما فرقه رجوی به جای ابراز پشیمانی سعی در بستن زبان آنها می‌کند.

براستی فرقه رجوی  چگونه می‌تواند خود را اپوزیسیون کشور رنجدیده ایران  بداند در حالی که ظرفیت شنیدن واقیعت های موجود را ندارد.

تا کی می‌شود شخصیت های سیاسی را با پول خرید.

تا کی می‌شود به بیراهه رفتن ادامه داد.

رجوی عربستان مسعود رجوی عربستان مزدوری 450x300

داستان تلخ بچه‌ها ی خردسال این فرقه یک تراژدی بزرگ میباشد که با گذشت زمان بیشتر از پیش روشن خواهد شد که این فرقه چه بلایی سر نسل آینده آورد.

فرار از مسئولیت و به گردن نگرفتن اشتباهات، همیشه و در همه حال در تمام کارهای این فرقه متاسفانه به چشم می‌خورد.

من به نوبه خودم وقتی یاد این طفلان معصوم می‌افتم اشک از چشمانم جاری می‌شود.

امروز که خود مسئولیت دو فرزند را دارم وقتی یاد این بچه‌ها می‌افتم با خود میاندیشم که چقدر این بچه‌ها از همه چیز محروم بودند، در وهله اول مهر مادر و پدر که در دوران کودکی لازمه اولیه هر کودک میباشد و نداشتن آن در آینده اختلالات روانی و اجتماعی را با خود به همراه دارد و در وهله دوم ثبات روانی و اقتصادی، که متاسفانه این کودکان خرد سال نه تنها از محبتهای اولیه محروم بودند، حتی به لحاظ اقتصادی در حالی که پول هنگفتی از ادارات اجتماعی، فرقه برای آنها دریافت می‌کرد، اما هیچ کدام از این پول ها هزینه این کودکان نمیشد و آنها در محرومیت بزرگی به سر می‌بردند.

Amiryaghmaee 1

به خوبی به یاد دارم که بارها عاطفه که آن زمان 12 سال بیشتر نداشت و گاها به پایگاه باقرزاده پیش خاله خود می‌آمد  از خاله اش درخواست پول می‌کرد که او هم میگفت خاله جون به ما پول نمیدن والا به خدا بهت میدادم.

میگفت خاله اونجا ( پایگاه مربوط به بچه‌ها) خیلی سخت گیری می کنند واسمون هیچی نمی‌خرند..... و من و ناهید خاله عاطفه دلداریش می‌دادیم به  اینکه، این روزها هم می‌گذرد تحمل کن.

و این در حالی بود که  پری مسئول پایگاه باقرزاده برای یک تونیک  120 مارک هزینه می‌کرد و........اما خانم عضدانلو نیز هر روز در ضیافت های خود بدون هیچ مرزی پول های این کودکان و طفلان معصوم را با بی شرمی خرج کرده و هرگز تا امروز احساس شرمساری نکرده است.

ادامه دارد