انتصاب تحت عنوان مسئول اول سازمان چگونه شگل میگیرد؟ قسمت اول

*************************************

خانم زهرا معینی * 6 اکتبر 2021

انتصاب تحت عنوان مسئول اول سازمان چگونه شگل میگیرد؟

چرا مسعود رجوی این موضوع را باب کرد در صورتی که خودش از داخل زندان در زمان پهلوی بعداز اعدام بنیانگداران سازمان (محمد حنیف نژاد ،سعید محسن ، علی اصغربدیع زادگان ) هدایت سازمان را تا سال 1368 غصب کرد . بخاطر روشن شدن این بحث مسئول اول باید کمی  به عقب برگردیم به سال 1367 بعداز شکست عملیات فروغ جاویدان بعد از عملیات که تمامی نفرات باقیمانده برگشتن به عراق اولین نشستی که برگذار شد تحت عنوان نشست جمع بندی که پنج روز به طول انجامید در این نشست پنج روزه اکثر افراد نارضایی و مخالف سران نشکیلات و شخص مسعود رجوی بودند . بطوریکه تعدادی از افراد بخصوص کسانیکه ارتشی بودن (در ارتش کلاسیک خدمت کرده بودن ) خواهان محاکمه سران تشکیلات بخصوص شخص مسعود رجوی بودند و بارها مطرح کردن که باید دادگاه صحرایی تشکیل شود و این نارضایتی در نشست باعث شده بود که ما بقیه ای افراد هم به این نارضایتی بپیوندند .

از آنجایکه شمع سیاسی قوی داشت متوجه شد که اکثرا برعلیه او و سازمان شورش میکنند. کنترل سازمان از دستش خارج می شود . این نارضایتی باعث شد که این نشست پنج روزه تعطیل بشود و برای اینکه بتوانند سرپوش روی مسئله شکست فروغ جاویدان بگذارد و بحث را کاملا ایدلوژیک کرد. خودش را بعنوان رهبر ایدلوژیک جا زد وشکست رابا بهانه اینکه شما ها خوب نجنگیدید و دنبال همسرانتان بودید بر گردن نیروها انداخت . بعد از ان بود که  دنبال این مسله بود که کس دیگری مسئول اول سازمان باشد و هرچه خرابکاری می شود .فرد دیگری مسئول باشد و خودش رهبر عقیدتی بشود .

دقیقا کپی برداری از روی حکومت جمهوری اسلامی که در بحث رهبر عقیدتی تیز این مسله را توضیح میداد می نوشت رجوی یک دستگاه و خمینی یک دستگاه دیگر  و زیر مجموعه هاش انها را مقیایسه میکرد و در ادامه همین نشستها تنگه و توحید (خودش را با مسیح مقیایسه میکرد ) و میگفت هرکی پیرو من هست باید صلیبش را برداره بیاید و اشاره میکرد به باب های انجیل مثلا میگفت هرکسی پدر و مادرش را بیشتر از من دوست بدارد لایق من نباشد .

و شاخص خوددش بود و تمام این باب های انجیل در مورد مسیح بود را به خودش میچسباند، در ادامه به بحث های امام زمان رسید که مدعی بود امام زمان هست و مستقیم با خدا در ارتباط و به کسی پاسخگو نیست بجز خدا

در ادامه ای این بحث ها  بود که مریم قجر عضدانلو را بعنوان مسئول اول انتصاب کرد

ریل انتصاب کردن مسئول اول به چه شگلی انجام می شود ؟

و اما  در رابطه با انتصاب دیگر مسئولین اول چه ریلی اجرا میشود ؟

قبل از هرچیز مسعود رجوی و مریم قجرعضدانلو نفر را انتصاب میکنند و در جلسه ای سران مطرح میکنند که میخواهیم مسئول اول انتخاب کنیم که مثلا صالح ترین ،پاکترین،مسئول ترین ، و ....نظر شما در مورد خانم  ....    چی هست این خانم میتواند یک هویج یا یک بادمجان باشه و سران فرقه از آنجایی که ادمهای چاپلوسی هستند و هیچ کدام برخلاف  رجوی ها جرعت نمیکنند که صحبت کنند شروع به چاپلوسی میکنند . و تعریف و تمجید کردنها شروع می شود .

zahra merikhi55

بعد از لایه سران ، یک مدار پایین تر را در جریان قرار میدهند و باز همون ریل تکرار میشود . با این تقاوت که قبلی خود رجوی ها شرکت داشتن و دربازی این ریل نقش سران پررنگ تر است.

سپس در مدار سوم این نشست تشکیل میشود مثل ریل های قبلی اما در اینجا مسئولین و سران هستند که نقش بازی میکنند و در تملق گویی  بعد از این مرحله نشست عمومی برگذار میشود تحت عنوان انتصاب مسئول اول

سریعا از لای دوم و سوم شروع میکنند صف درست کردن از این خانم     تعریف و تمجید میکنند اما اگر کسی از اعضا ی رده پایین مخالف این باشد  را به نوعی سرکوب میکنند مثلا میگویند شما شناخت و ذوب شدگی حل تضاد ندارید و به نوعی حزب اللهی سازمان فضا را شلوغ میکنند که دیگران نتوانند نظر بدهند ، و بعد از آن شروع به رای گیری میکنند .

gfgfggd

رای گیری به دو شیوه انجام میشود: اول بصورت نوشتاری و یا مثلا رای مخفی است که در این رای گیری افراد باید با یگان خود باشدند و جا دیگری نروند . رای که مینویسند افراد روی کاغذ باید اول اسم خودش را مینویسند بعد اسم اون خانم  که معرفی شده است .صندوقی وجود ندارد که افراد مستقیم رای را به صندوق بیاندازد .بلکه رای خود را باید به سر تیم یا فرمانده واحد خود بدهد، فرمانده یگان رای ها را  چک می کند و اگر رای ایرادی نداشته باشد  او رای را به فرمانده ستاد میدهد و اما اگر رای برخلاف نطرات باشد ،با ان فرد برخورد میکنند که چرا نظر مخالف نوشتی بعد از یک خط و نشان و  دعوا و تهدید ، به او یک کاغد دیگر میدهند که حالا رای درست را بنویسد .

سپس برای افرادی که رای مخالف نوشتند نشست جداگانه میگذارند و در نشست مورد حسابرسی ، توهین ،و برخورد شدید قرار میگیرد . که معمولا ان فردرا مورد ضرب و شتم قرار میگیرد که چرا مخالف بیبنه مریم هستی

بعد از آن میگوید کسانیکه رای ممتنه دارند ، دست ها بالا دوربین ها روی جمعیت که اون لحظه را ثبت کنند .

و در آخر میگویید حالا کسانیکه مخالف هستن دستها را بالا ببرند و باز دوربین روی جمعیت برای ثبت .

در این شرایط و در این سالن کسی جراعت ندارد که بخواهد دستش را بعنوان رای مخالف بالا ببرد

ادامه دارد ...................