اخبار نا گفته از درون حصار رجوی

تبریک میگم دوباره قانون دادن عکسبرداری توی قرارگاه ممنوعه و کسی مجوز نداره توی هیچ جای قرارگاه عکس بگیره. البته حالا فکر نکنید قبل از این میشد اینجا اروپا بود. یادتونه که گفتم با دو سه تا از بچه ها داریم روی یه پروژه بزرگ کار میکنیم تا یه ضرب شصت خدمت یکی دو نفر از مسیولای سازمان بدیم خواستم محضر مقدس برادر عرض نمایید چند روز منتظر باشه تا محضر مقدسشان برسیم.

*********************************************

من «جارچی » هستم . بهمراه گزارشگر خوبمان « سیب چه » شما را درجریان اخبار ناگفته درون تشکیلات فرقه رجوی قرار خواهیم داد .

دوباره قانون دادن عکسبرداری توی قرارگاه ممنوعه و کسی مجوز نداره توی هیچ جای قرارگاه عکس بگیره. البته حالا فکر نکنید قبل از این میشد اینجا اروپا بود….بعد همردیفی و پستای جدید توی سازمان توی بچه ها انتقاد و تناقض زیاده ولی خیلی جالبه توی نشستهایی که خود مریم یا نسرین و یا بقیه میزاره هیچ کی هیچ حرف جدی نمیزنه. از همه جالب تر اینکه برای اینکه خود مسیولای سازمان خودشون دقیق میدونن تناقض زیاده برای همین نشستای خواهر مریم خیلی خیلی کوچیک برگزار میشه تا اولا راحت بشه افراد و کنترل کرد و بعد اینکه اگه یه دفعه یه نفر پاشد یه چیزی گفت توی همه پخش نشه و احترام خواهر حفظ بشه

امروز می خوام یه موضوع جالبی رو براتون بنویسم و بعد هم نظر خودم رو مینویسم. یکی دو ماهی است دو تا اکانت با هام ارتباط برقرار کردن و اول به من می گن چرا این طور نوشتی و چرا این طور ننوشتی و بعد هم اطلاعات نشستهای خودشونو برام میفرستن و میگن این طوری بنویس و این طوری ننویس حالا اینش اصلا مهم نیس. اینش مهمه که حالا اگه ماها همدیگه رو توی قرارگاه ببینیم هر سه تامون فکر میکنیم ذوب در تشکیلات هستیم و اگه هر کدوم یه نقد به سازمان کنیم خودمون جوابشو میدیم و دفاع میکنیم. حالا قصه چیه ؟ بعد همردیفی و پستای جدید توی سازمان توی بچه ها انتقاد و تناقض زیاده ولی خیلی جالبه توی نشستهایی که خود مریم یا نسرین و یا بقیه میزاره هیچ کی هیچ حرف جدی نمیزنه. از همه جالب تر اینکه برای اینکه خود مسیولای سازمان خودشون دقیق میدونن تناقض زیاده برای همین نشستای خواهر مریم خیلی خیلی کوچیک برگزار میشه تا اولا راحت بشه افراد و کنترل کرد و بعد اینکه اگه یه دفعه یه نفر پاشد یه چیزی گفت توی همه پخش نشه و احترام خواهر حفظ بشه

توی سه خطی که بالا نوشتم تو لفافه نوشتم میخوایم چیکار کنیم حالا وقشته برادر و مغزای متفکر دور و برش بشینن فکر کنن چی رو میخوایم منتشر کنیم تا مشخص بشه کی مزدوره

میدونید این چیه این آخرین فکر و تاکتیک برادر مسعود برای سرنگونیه

mohr

این مهر توسط اکبر معینی روی برگه نفرات زده میشه
این مهر به معنی این است که فرد از اشرف 3اخراج شده و مجاهدین هیچ حمایت و پشتیبانی نمیکنن

وقتی بچه های جداشده میرن پولشونو از سازمان بگیرن لحظه آخر قبل از خروج اکبر معینی و حسن حیاتی مسول بازرسی نفر هستن

حالا جالبه بعد این کار جداشده بیچاره که نمیدونسته این چیه دیگه براش توی شهر کلی دردسر درست میشه و دیگه نمیتونه خدمات بگیره

اینم برای اون احمقای که میگن خوب حقشونه و کسی که از سازمان پول میگیره نباید علیه سازمان کاری کنه مینویسم تا قبل این کمیساریا به جداشده ها پول میداد که برادر توی تاکتیک دیگه سرنگونی ٰرژیم با پول و فشار کمیساریا رو از البانی اخراج کرد و حتی اومد توی نشست از اون به عنوان یه دستاورد بزرگ باد کرد بعد که کمیساریا رو اخراج کرد گفت بیاد من بهتون پول میدم حالا پول میخواید باید به من سجده کنید.

ما از سازمان و رژیم انتظار خوبی نداریم ما از سازمان های حقوق بشری و انسانی درخواست داریم نزارن با بچه ها این کارارو بکنن باور کنید مگه میشه سازمان توی اروپا از این کارا کنه