شکست تحریم شکست رجوی بود – سوخت به لبنان رسید

قدرت حزب الله و موشکهایش تثبیت شد درداخل کشوراعتبارزیادی بدست آورد مردم استقبال گستره ای کردند مخالفین داخلی که دوستان رجوی هستند بدجوری درعالم سیاست باختند امریکا واسراییل درسکوت بیسیمی بودند. هیچ حرکتی نتوانستند بکنند. ابرو وهیبت پوشالی جلو چشمان مردم قرارگرفت بعد از  فرارازافغانستان تاثیرات ریختن هیبت بسیاربیشترازقبل خواهد بود. هم میدان وهم دیپلماسی درمنطقه را ازدست داد. شکست تحریم شکست رجوی – سوخت به لبنان رسید

*********************************************

علی شیرزاد, 2021/09/17

شکست تحریم شکست رجوی بود – سوخت به لبنان رسید

سوخت در لبنان رجوی تو سرزنان

بعد ازانفجاربندربیروت لبنان بی دولت شد امریکا با عوامل داخلی خود لبنان راتحریم وانواع مشکلات ازجمله سوخت رابوجود اوردند هدف خلع سلاح ونابود کردن حزب الله با ایجاد جنگ داخلی وفروپاشی کشوربود تجارشیعه لبنان ازایران نفت خریدند نصرالله کشتی هاراخاک خود اعلام کرد امروزنفت به لبنان وانبارشد رجوی ها ازاوضاع لبنان برعلیه ایران استفاده وبهره برداری میکردند اما ببینیم چه اتفاقی افتاد وتاثیرات آن چیست؟

ali

تحریم ایران و سوریه و لبنان شکست بخصوص اینکه معامله با پول ملی انجام شده نه با دلار
راه دریایی وزمینی ایران به مدیترانه بازوکریدورتکمیل شد معاملات دیگرهم انجام میشود
ایران میتواند ازاین برگ درمیزمذاکره بادست برترعمل وامریکا عملا نمیتواند ازبرگ تحریم مثل قبل استفاده کند زیرا تحریم شکسته شد