انتصاب مسئول اول فرقه رجوی

همچنین باید از رجویها سوال کرد چرا رای گیری شما با دست بلند کردن است اگر راست می گويید مانند رای گیری متعارف به نفرات برگه بدهید تا اگر خواستند رای بدهند چرا رجوی ( یا کسانی بنیابت از او)از بالای سن فریاد می زند أیا  این کاندید موافق هستید؟ هر کس موافق است دستش را بالا ببرد!  باید از أقای رجوی سوال کرد مگر کسی جرئت دارد که دستش را بالا نبرد چون می داند چه عواقبی دارد باید جساب پس بدهد که چرا چیزی برخلاف حرف رهبری بذهنش خطور کرده است!

********************************************

خلیل انصاریان، نجات یافتگان در آلبانی، پانزدهم سپتامبر 2021

انتصاب مسئول اول فرقه رجوی

در فرقه رجوی طبق معمول هر دو سال یکبار )البته در شرایط بقول خودشان معمول باشد وگرنه هرچند وقت یکبار و بنا به مصلحت و از ترس بهم ریختگی همان منتصب قبلی را ابقاء می کنند و رجوی با یک عوامفریبی مختص خودش می گوید بدلیل شرایطی که درآن هستیم ما می خواهیم مسئول اولی خواهرمان ؟ را تمدید کنیم) رجوی مسئول اول فرقه را انتصاب می کند  اما امسال مسئول اولی زهرا مریخی را با کلی تعریف و تمجید تمدید کرد واعضا نگون بخت را مجبورکردند که بیایید شور و فطور کنید و مسئول اولی برایتان آوردیم انتخاب کنید و دهانتان را شیرین کنید.

ممکن است بعضی ها این سازمان را نشناخته اند و ممکن است بذهن بزند که چقدر این سازمان خوب است و چقدر دمکراتیک است ولی بعنوان کسی که سالها در بین آنها بودم و چندین سری از این نمایشات را پشت سر گذاشتم باید بگویم این نمایش مانند دیگر انتخابات معمول نیست و بالای سازمان یعنی مسعود خودش یک نفر را منتصب می کند سپس به رده بالاها و مسئولین معرفی می کند و می گوید انتخاب من اینست و لا غی.

بنابر این انتخاب شما هم همین و گزینه دیگری نیست و هیچ کاندیدی و رقابتی در کار نیست !!! در ضمن همینجا هم باید بگویم که در ابتدای رای گیری خود مسعود(آنزمان که بو د) بالای سن می ایستاد  و می گفت: مخالف نداریم؟

ممتنع نداریم ؟

یکبار در اشرف رجوی گفت ما در سازمان نمی توانیم مانند بیرون رای گیری داشته باشیم چون ما یک سازمان انقلابی هستیم و تشکیلات ما پولادین است ونیازی نیست انتخابات مانند بیرون داشته باشیم چرا که ما آگاهانه در این راه وارد شدیم و خودمان انتخاب کرده ایم !!

همچنین بدلیل خراب بودن وضعیت داخل مناسبات و مسئله دار بودن اعضای بیچاره ٬ این فرقه شرایط را که به تحلیل خودش بحرانی می داند نفر قبلی را ابقاو جرات  تغییر حتی با  همان نمایش خودشان را هم ندارد و بعدش به اعضاء می گوید؛ اینکار به نفع سازمان و رزمندگان و اعضا می باشد بنابر این همه باید فعال باشند و شرایطی که در آن هستیم را در نظربگیرند!!!

البته باید به رجویها گفت دیگر حنایتان برای مردم ایران رنگی ندارد و دستتان رو شده است هر چقدر می توانید روی اعضا نگون بخت فشار بیاورید ولی روزی خواهد رسید که همین اعضا یقه شما آقایان را گرفته و باید حساب این همه شالاتانیزم سیاسی را پس بدهید.

همچنین باید از رجویها سوال کرد چرا رای گیری شما با دست بلند کردن است اگر راست می گويید مانند رای گیری متعارف به نفرات برگه بدهید تا اگر خواستند رای بدهند چرا رجوی ( یا کسانی بنیابت از او)از بالای سن فریاد می زند أیا  این کاندید موافق هستید؟ هر کس موافق است دستش را بالا ببرد!  باید از أقای رجوی سوال کرد مگر کسی جرئت دارد که دستش را بالا نبرد چون می داند چه عواقبی دارد باید جساب پس بدهد که چرا چیزی برخلاف حرف رهبری بذهنش خطور کرده است! بنابراین حتی اگر صوری هم شده عضو مورد نظر باید دستش را بعنوان تائید بلند کند.

بله هموطنان اینست سازمان دمکراتیک که دم از أزادی و برابری زن و مرد می کند این أزادی برای آنهاست که با دست باز اعضاء را بفریبد و نه مردم ایران!

درپایان باید گفت انتصاب زهرا مریخی نشان از اینست که چند صباحی صورت خود را سرخ نگه دارند و اعضا را مشغول بکنند و باید گفت استیصال و درماندگی وضعیت اسفبار تشکیلات فرقه رجوی آنهم در بالاترین سطوح می باشد. باید به رجویها گفت با این شعبده بازیها نمی توانید افراد را با زور نگه دارید و این نشانی از اضمحلال و اشفته بازار رجوی است که باید منتظر ریزش زیاد نیرو در روزهای آینده باشیم .

لینک به منبع