محرم در فرقه رجوی

علی جهانی، وبلاگ آیینه، بیست و دوم اوت 2021

ماه محرم و سوءاستفاده های فرقه رجوی

Ali Jahani

ومی گفت همانطور که ازدواج حضرت محمد (ص) با زن پسر خوانده اش زید شرعی بوده است ازدواج من و مریم عضدانلو هم شرعی است و يا اينکه عملیات سرباز کشی در جنگ ایران و عراق تحت عنوان عملیات سرنگونی را عملیات فروغ جاویدان یعنی با نام حضرت محمد (ص)که فروغ جاویدان آزادگی و سرچشمه عشق و معرفت بود نام گذاری کرده بود. و یا در نشست های تشکیلاتی یک شمشیر شبیه شمشیر ذوالفقار حضرت علی علیه السلام در دست می گرفت و خودش را جای امام علی علیه السلام می نشاند و با کمال وقاحت و پررویی عملیات سرباز کشی تحت عنوان عملیات مهران را به نام علی علیه السلام چهل چراغ گذاشته بود و یا عملیات سرباز کشی علیه لشکر هفتاد و هفت خراسان را در زمان جنگ ایران و عراق به نام امام رضا علیه السلام عملیات آفتاب خراسان نام گذاری کرده بود.  همچنین خودش را جای امام زمان قلابی به نیروهای نگون‌بخت سازمان قالب کرده و می گفت شما در قرارگاه امام زمان هستيد و نانش را می خورید و آبش را می نوشید و لباس اش را می پوشید ولی قدرش را نمی دانید منظورش این بود که قدر منو نمی دانید و از من اطاعت کور کورانه نمی کنيد و یا اینکه مریم عضدانلو را با حضرت مریم مادر عیسی مسیح مقایسه می کرد و او را مریم عذرا و مریم پاک رهائی لقب داده بود و یا او را با حضرت زینب کبری علیه السلام خواهر امام حسین علیه السلام و این شیر زن کربلا مقایسه می کرد.

ولی از همه این دجال گری ها و سوءاستفاده ها و مقایسه های شرک آلود رجوی با ائمه اطهار و پیامبر اسلام  خنده دار تر و مضحک تر قیاس خودش و تشکیلات پوسیده و قرون وسطایی و استالینی اش با امام حسین علیه السلام و لشکر آزادی بخش این سرور شهیدان و مبشر آزادی هست.  رجوی دجال و خائن و شیاد همواره سعی داشته که عملیات تروریستی و سرباز کشی در جنگ ایران و عراق را به قیام امام حسین علیه السلام در برابر يزيد تشبیه کند و به‌ کشتن دادن نیروهای نگون‌بخت سازمان در حوادث مختلف را به قیام عاشورا گونه تشبیه نمایند. ولی چنان دست رجوی رو شده که نه  تنها هیچ کسی حتی نیروهای سازمان حرف های رجوی را در زمینه عاشورا و محرم و شهادت امام حسین علیه السلام و یارانش را باور ندارند بلکه کاملا متوجه هستند که رجوی با افکار و عملکرد فرقه گرا يانه اش بر ضد اهداف قیام آزادی بخش امام حسین علیه السلام و یاران پاک بازش حرکت می کند و در حالی که بویی از امام حسین علیه السلام و مکتب آزادی بخشش نبرده است ولی خودش و تشکیلاتش را دنباله رو و ادامه قیام آن حضرت می پندارد.

باید به رجوی ها گفت که شما با برقراری سرکوب شدید و خفقان و سانسور شدید و با زندانی کردن و شکنجه و اعدام معترضین در تشکیلات استالینی تان کاملا بر ضد اهداف والای امام حسین علیه السلام سرور شهیدان هستيد. آن حضرت برای دفاع از آزادی و عدالت اجتماعی بر علیه يزيد قیام کرد ولی شما برای رسیدن به قدرت دست به هر عمل جنایت کارانه علیه مردم ایران زده اید و از خیانتی علیه مردم ایران دريغ نکرده و نمی کنيد.

امام حسین علیه السلام در شب عاشورا چراغ ها را خاموش کرد تا هر کسی توان ادامه قیام آزادی بخش را ندارد برود  و روز عاشورا هم جلوتر از نیروهای خود با دشمن جنگيد و به شهادت رسید ولی شما خطاب به نیروهای نگون‌بخت سازمان گفتید ” بریده نداریم و نمی توانیم داشته باشيم ‘ و بعدش هم در زمان جنگ آمریکا علیه عراق نیروهای سازمان را در صحرا و بیابان های عراق زیر شدید ترین و مهيب ترین بمباران های هوایی در طول تاریخ جنگ ها تنها گذاشته و چراغ ها را خاموش کرده و خودتان برای فرار از پاسخگویی و حفاظت از جان خود به مخفیگاه رفته و مریم عضدانلو همسرتان را  هم مخفیانه با چهارصد تن از سوگلی های تان به پاريس فرستادید.

aschura mmk

امام حسین علیه السلام قیام کرد برای رسیدن به آزادی و زندگی بهتر و با همین منطق حتی در شب قبل از عاشورا حضرت قاسم ازدواج کرده و از حجله عروسی به میدان جنگ با دشمن رفت و جانانه جنگيد و به شهادت رسید ولی شما با افکار فرقه گرا يانه تان زندگی را برای نیروهای سازمان تباه کرده و با راه‌اندازی طلاق های اجباری تحت عنوان انقلاب کذایی مریم تمام عواطف و عشق ورزیدن به زندگی و خانواده را در نیروهای سازمان کشته و نهایتا جسم شان را هم برای اهداف شیطانی خود گرفته و به کشتن داده اید و بقول خودتان از همه نیروهای سازمان امضای خون و نفس گرفته اید یعنی هم به لحاظ روحی و عاطفی و هم جسمی آنها را کشته و در خدمت اهداف شیطانی ‌و قدرت طلبانه خود تان بکار بگیرید.

آقا و خانم رجوی  بطور یقین اگر امام حسین علیه السلام امروز در قيد حیات بودند هیچ وقت علیه مردم مسلمان ایران با آمریکا و متحدانش در منطقه خاورمیانه نظیر اسرائیل و شیوخ مرتجع عربستان سعودی همدست و هم سو نمی شد و از تحریم های اقتصادی علیه مردم ایران حمایت نمی کرد و خواستار جنگ و خونریزی و ویرانی علیه مردم ایران نمی شد. بنابراین دیگر حنای شما رنگی ندارد و دیگر زمان سوءاستفاده از مناسب های مذهبی و شعائر ملی و مذهبی بسر رسیده است و شما هم با این دجال گری ها و فریب کاری ها و ریاکاری ها نه تنها نمی توانید ادعای دنباله روی از قیام امام حسین علیه السلام را داشته باشید بلکه کاملا رو در روی امام حسین علیه السلام و اهداف والایش با دشمنانش همکاری کرده و دست دوستی دراز می کنید. و سعی دارید برای رسیدن به اهداف شیطانی خودتان به هر اقدامی علیه مردم دست بزنید.

لینک به منبع