اخبار ناگفته از درون حصار رجوی

درست یادمه مهوش میگفت اگه ترام بره این پنجره بسته میشه و دیگه رژیم موندگار میشه و دیگه نمیشه کاری کردتوی همه نشستها میگفتن دوره خوبی هست و فقط باید قدردونی کنیم و رژیم رو سرنگون کنیمفکر نکنم کسی یادش نیاد برادر آخرین تاریخ سرنگونی رو بیست و. دوم بهمن نود و هفت گفتولی اتفاقی نیافتادحالا ترامپ رفت و همه روی این مساله دار شدنخودشون میگفتن اگه قدر این دوره رو ندونیم رژیم دیگه موندگاره و دیگه کسی نمیتونه کاری کنه حالا ترامپ رای نییورده.....

*******************************************

جارچی

اخبار ناگفته از درون حصار رجوی

سلام برای عشقای خودم
دو نفر توی کانال که نمیشناسمشون یه سری سیوال در خصوص موسسان پنجم ازم کرده بودن که یه خلاصه ای براشون نوشتم ولی اینجا سعی میکنم یه دسته بندی تر ولی خلاصه برای بقیه هم بنویسم
نمیدونم چقدر در جریان نشستهای موسسان بودید به غیر از موسسان اول که مربوط به رجوی نیست ولی بقیه موسسان اول و دوم سوم و چهار همه ابداع خود رجوی بود
همه نشستهای موسسان درست توی زمان هایی بود که سر یه سری اتفاقات مثل طلاق مثل از دست دادن اشرف مثل لیست و … که گندگاری تصمیمای خود رهبری سازمان بود یه اکثریتی توی سازمان مساله دار شدن و عملا نشستهای شریف آسیه مژگان رحمان و فرشته و … بقیه جواب نمیداد و مسعود برای اینکه هم یه روحیه ای به بچه ها بده و به اونا القاء کنه که شما با بقیه فرق دارید و یه تعهد اسمانی دارید و باید یک کاری کنید موسسان را راه می انداخت

m1 1 1
برادر مسعود هم درست همینطوره که براتون نوشتم
نمیدونم اونایی که توی سازمان بودن یادشون میاد برادر چقدر روی اشرف وایستاد و میگفت اینجا رو ترک نمیکنیم و وقتی اشرف رو از دست دادیم و رفتیم توی یه جای کوچیک به اسم لیبرتی چقدر تناقض توی بچه ها زیاد شد اینقده زیاد شد حتی اونایی که خیلی سینه چاک سازمان بودن توی نامه و تماس با همدیگه میگفتند فلانی از زندان لیبرتی و .. بالاخره برادر موسسان چهارم رو درست کرد تا تناقضات رو کم کنه
حالا بگذریم شاید خسته بشید زیاد راجع به اینا بگم مووسان پنجم توی ماه رمضان امسال بود که برادر یه سری نشستهای نوشتاری برای بچه ها گذاشت جالب بود اول نشست میگفتن خودکار نیارید حالا بگذریم برادر غلامرضا توی نشست شروع کرده آیه و حدیث راجع به سرنوشت قوم های مختلف و بریدن یکسری و ثبات یکسری و نمیدونم قوم موسی چیکار کرد و .. بگذریم حالش رو نداریم بعد اینکه وضیت رژیم و سراشیبی و تموم شدن وضعیت رژیم و وظیفه تنها سازمان مجاهدین برای سرنگونی و بقیه نمیخوان و نمیتونن وگرنه ما میدادیم اونا بکنن ولی بقیه نمیکنن و فقط ما هستیم و همه باید تعهد بدن
بگذریم
بعد چند روز چرت و پرت که قشنک همه رو تحریک کرد همه به عنوان موسسان پنجم که قراره سرفصل جدیدی برای سازمان باشن تعهد دادن

m1 12

حالا دوست دارم چند نکته راجع به موسسان پنجم براتون بنویسم
نشستهای موسسان برای بستن دهن منتقدین روحیه دادن به بقیه و تحریک احساسات همه اعضای سازمان بود
فاصله نشستهای موسسان رو خوب بررسی کنید فاصله نشستهای موسسان خیلی کمتر شده یعنی موسسان اول که هیچ حنیف و .. موسسان دوم تا موسسان سوم و بعد موسسان چهارم و حالا پنجم وقتی فاصله نشستها کمتر شده معلومه که اولا تناقضات و انتقادات نیروها زیادتر شده که برادر مجبوره با فاصله های کمتر نشستهای موسسان رو درست کنه
دوم اینکه بعد نشستهای موسسان که قبل و بعدش یه سری سازمان ریزش داشت توی موسسان دوم و سوم سازمان بیش از چهار هزار نفر عضو داشت حالا سازمان شده دوهزار نفر فکر کنم توی نشست موسسان ششم هزار نفر بشیم
سوم اینکه حالا چی شده که برادر دوباره مجبور شد دوباره نشستهای موسسان بزاره که میخوام راجع به اینها توضیح بدم
ببینید سازمان توی سه سال گذشته خیلی مشکل داشت و به خاطر اینها خیلی ها جداشدن و رفتن
انتقاد به شیوه مدیریت و فرماندهی بعضی از فرمانده های سازمان
چگونگی سرنگونی رژیم ملاها با از دست دادن اسلحه و مرز برای حمله و از دست دادن اشرف
نداشتن هوادار واقعی مجاهدین خلق توی ایران
موفقیت بیشتر بقیه گروه های مخالف آخوندها
سخت گیری برای تردد نکردن توی شهر
سخت گیری برای ارتباط برادرها و خواهرها با همدیگه
و … ده تا چیز دیگه

اما اصلی ترین چیزی که منجر به نشست پنجم چی بود ؟

سازمان توی دوره ترامپ روی نیروهای خیلی فشار میوورد که کار تمومه و فقط باید تلاش کرد
ولی اتفاقی نیافتاد
حالا ترامپ رفت و همه روی این مساله دار شدن
حالا ترامپ رای نییورده