آنچه بر اسیران فرقه میگذرد (قسمت دوم)و

فرقه رجوی یک اصل  و اصول دارد اینکه هرکه با ما نیست برماست و با زدن  انگ ایدولوژیک  (مزدور وزارت اطلاعات )  دهان مخالفان خود را می بندند!! بدین ترتیب افراد را در مخمصه ای با سناریواز قبل  نو شته شده  قرار میدهد ودر حال حاضر افرادی که به جبر در فرقه رجوی مانده اند  دیگر رمقی در چنته ندارند و به نوعی خسته از مبارزه و ترس ازخوردن مارک و....  به تائید بی چون چرا اکتفا می‌کنند.

****************************************

خانم حمیرا محمدنژاد  *  11.می.2021

آنچه بر اسیران فرقه میگذرد (قسمت دوم)

فرقه رجوی با سابقه طولانی مدت خود بر خلاف شعارهای خود مبنی بر جمهوری دموکراتیک  تنگنا و عرصه را بر مریدان و هم پیمانان خود تنگ کرده و به جای انتخاب آزاد، افراد را با تهدید و ارعاب مجبور به ماندن در فرقه خود کرده است و حال چگونه می‌توان انتظار داشت که افراد ناظر، این شعار دیرین فرقه را اصل و پایه درونی آن بدانند.

به خوبی به یاد دارم، زمانی که در کلن و شهر های مختلف آلمان برای جمع آوری افراد ایرانی برای تظاهرات سازمان میرفتم اولین سوال این بود که چرا تو خودت روسری داری،....... به طبع سعی می‌کردم با منطق سازمانی جواب افراد را بدهم ولی هر گز افراد قانع نمی‌شدند و اکثرا مدعی این بودند که هیچ فرقی بین مجاهدین و رژیم ایران نمی‌باشد.

متاسفانه اندک افرادی بودند که این موضوعات را با مسئولان سازمان در جریان می‌گذاشتند  و دلیل این هم واضح و روشن بود، برای اینکه نمی‌خواستند مورد بازخواست قرار بگیرند و سازمان به آنها بگوید که مقصر شما هستید که افراد چنین سؤالهایی را می‌کنند واین اجازه را به خودشان می‌دهند.

سازمان رجوی هر گز نتوانست قبول کند که  سوال های صادقانه مردم عادی را باید با صداقت جواب داد و یا حتی به انتقادات آنها گوش کرده و تغییراتی ایجاد کرد و به جای این کار همه افراد و هواداران خود را یکی پس از دیگری از دست داد.

MEK Terrorists Iraq Albania Edi Rama Saddam Hussain 768x379 1

و در همین زمان بود که اختلاف نظر من با فرقه رجوی شدت گرفت، من بنا به عادتم همیشه سعی می‌کردم از هر فرصتی استفاده کرده و حرفها و انتقادات هواداران و مردمی را که با آنها مواجه میشدم را روی میز گذاشته و در انتظار جواب سوالات میشدم سوالاتی از جمله حجاب و پوشش برای مردم عادی که مجاهد نبودن واز حجاب و پوشش اسلامی زده شده بودن و دوست داشت و دارن که مدرن باشند .... و دریغا که تلاشی بیهوده در سازمان می‌بود.

در فرقه رجوی چاپلوسی  و دورغ و تهمت  تنها راه بقای یک فرد میباشد در غیر این صورت  فیزیکی حذف خواهد شد.

وآیا این است جامعه بی طبقه توحیدی رجوی و یا به قولی جمهوری دموکراتیک رجوی........

بازی با کلمات برای گرفتن زهرچشم  در فرقه رجوی عادتی بیش نمی‌باشد.

فرقه رجوی یک اصل  و اصول دارد اینکه هرکه با ما نیست برماست و با زدن  انگ ایدولوژیک  (مزدور وزارت اطلاعات )  دهان مخالفان خود را می بندند!! بدین ترتیب افراد را در مخمصه ای با سناریواز قبل  نو شته شده  قرار میدهد ودر حال حاضر افرادی که به جبر در فرقه رجوی مانده اند  دیگر رمقی در چنته ندارند و به نوعی خسته از مبارزه و ترس از خوردن مارک و....  به تائید بی چون چرا اکتفا می‌کنند.

Cult MKO 1

و آیا این باید سرنوشت سازمانی باشد  که دم از آزادی کشوری مانند ایران را با جمعیتی بیش از هشتاد میلیونی می‌زند؟

و اما سوال آخر و حرف آخر.......

با تا مل به آنچه که در بالا به آن اشاره کردم می‌توان این نتیجه تلخ را گرفت....، که فرقه رجوی بدلیل ناشایستگی خود ریشه ظلم ستیزی سازمان را نابود و دم و بازدم را از سازمان بکلی گرفته و آن را در باتلاق رها کرد ه و با دست و پا زدن بیشتر افراد آنها را به سمت نابودی سو ق داد..