وقتی ملکه ترور پیام تبریک روز زن می فرستد

این در حالیست که بند الف و ب ماده 2 اعلامیه حذف خشنونت علیه زنان، خشنونت جسمی، جنسی و روانی که در جامعه عمومی اتفاق می افتد از جمله تجاوز  سو استفاده جنسی آزارجنسی و ارعاب در محیط کار در مراکز آموزشی و جاهای دیگر، قاچاق زنان و تن فروشی اجباری را از مصادق بارز خشنونت علیه زنان بر می شمارد .

*************************************************************

خانم زهرا معینی  10 مارس 2021

وقتی ملکه ترور پیام تبریک روز زن می فرستد

مریم قجر عضدانلو معروف به مریم رجوی، رئیس جمهور مترسکی فرقه رجوی در سالهای اخیر تلاش  زیادی کرده که خود را مدافع حقوق زنان نشان دهد ( سالهای قبل با هزینه های سرسام آوار این تلاش را می‌کرد و در حال حاضر با کنفرانس های تلویزیونی).

ایشان که سابقا فرمان قتل و کشتار زنان و کودکان بی گناه را می‌داد ، از جمله در قتل عام کردها و شیعیان در سال 1991 میلادی در عراق مستقیما در این عملیات ها فرمان آتش سر میداد وبر سر نیروهایش (ارتش آزادیبخش)فریاد میزد کردها را با تانک هایتان زیر بگیرید، امروز دم از دفاع حقوق زنان میزند.

و  علاوه بر این ایشون (مریم عضدانلو) در بوجود آوردن فضای خفقان و کاملا فرقه ای بر زنان عضو فرقه که حدود هزار نفر در قرارگاه اشرف عراق تخمین زده میشد  و چه حالا که چند صد نفر هستند نقش  مستقیم داشته و دارد .

زنان عضو فرقه در طول سالها عضویت خود در این فرقه مورد شدیدترین رفتارهای غیر انسانی و روحی و روانی  قرار گرفتند .

مراحل مختلف انقلاب ایدلوژیک که عبارتند از طلاقهای اجباری که در آن افراد و اعضای فرقه بالاجبار باید از تمامیه احساسات و عواطف و همچنین غرایز طبیعی خود چشم پوشی کرده و فقط و فقط عشقشان را به رهبری این فرقه نثار میکردند و اگر فردی رضایت به طلاق همسر و زوج خود نمی‌داد او را دشمن رهبر ایدولوژیک می‌نامیدند.

این در حالی است که بند ج ماده  پنجم میثاق بین المللی حذف تمام اشکال تبعیض نژادی مصوبه 21 دسامبر  1965 حق ازدواج و انتخاب همسر را از حقوق بنیادی هر زن بر می‌شمارد.

یک واقعیت تلخ و مشمئز کننده در خصوص نقض حقوق زنان فرقه سو استفاده جنسی از زنان فرقه بوده و هست عشق به رجوی  میبایست جای عشق به همسر و خانواده را می‌گرفت

و اعضای اسیر در فرقه می بایست تمام افکار و حتی خواب شبانه و افکار وتمایلات جنسی خود را بطور روزانه گزارش داده و ثبت کنند.

March 8 Womens Day Mojahedin Khalq Maryam Rajavi Abuse 6 1024x694

گوشه ای از صحبتهای ملکه ترور

ایران آزاد فردا

ما می‌خواهیم به جای استبداد زن‌ستیز حاکم، یک جمهوری کثرت‌گرا براساس حقوق‌بشر برپا کنیم. یک جمهوری مبتنی بر جدایی دین و دولت. ما در پی تحقق یک دموکراسی واقعی هستیم که لازمه آن مشارکت فعال و برابر زنان در رهبری سیاسی جامعه است.

در ایران فردا جمیع آزادی‌های فردی در مورد زنان باید به‌رسمیت شناخته شود. از جمله آزادی در اعتقاد و مذهب، اشتغال و رفت و آمد.

زنان در انتخاب پوشش خود آزادند.

در ایران فردا زن و مرد به حقوق اجتماعی سیاسی، فرهنگی و اقتصادی کاملا برابر دست خواهند یافت.

زنان باید درگزینش همسر و ازدواج از آزادی کامل برخوردار باشند.

در زندگی خانوادگی هرگونه اجبار و تحمیل به زن ممنوع است.

حق متساوی طلاق برای زنان، به‌رسمیت شناخته می‌شود.

چند همسری ممنوع است.

خشونت جسمی، جنسی و روانی علیه زنان در محیط کار، در مراکز آموزشی، خانواده و هر جای دیگر جرم شمرده می‌شود.

هرگونه بهره‌کشی جنسی از زن، تحت هر عنوان ممنوع است.

قانون شریعت آخوندها جایی در قوانین ایران فردا نخواهد داشت و میثاق‌های بین‌المللی درمورد حقوق و آزادی‌های زنان و مشخصاً «کنوانسیون رفع کلیه اَشکال تبعیض علیه زنان» نصب‌العین قوانین مدنی قرار خواهد گرفت.

Maryam Rajabi women

و در اینجا از خانم مریم عضدانلو سوال میکنم هر چند که سوالات ما مثل قبلا همیشه بی پاسخ خواهد ماند :

شما که مدعی آزادی و برابری زنان میباشید م آیا این آزادی شامل حال زنان اسیر فرقه شما هم میباشد ؟

آیا زنان اسیر فرقه از آزادی پوشش برخوردار هستند ؟

آیا زنان در بند فرقه حق ازدواج با مرد مورد علاقه خودشان را  دارند ؟

و هزاران آیا ها و چرا های دیگر...................................

آیا بهتر نیست که شما دم از ایران آزاد فردا نکرده و از حداقل‌های ناچیز در درون فرقه شروع بکنید؟

شما در فرمان ده ماده ای خود چند همسری را ممنوع و ناپسند اعلام کرده اید،

اگر این مورد قبول شما میباشد پس  چرا شما زنان نگون بخت درون مناسبات خود را  که روزی  برای هدف والا پا به میدان مبارزه  وآزادی و تحقق  جامعه بی طبقه توحیدی بدون هیچ چشمداشتی به سازمان مجاهدین پیوسته بودند را بالاجبار از همسرانشان طلاق جدا کرده  و به زور  وارد اتاق خواب مسعود رجوی کردید و اگر زن نگون بختی ممانعت میکرد با مرگ خودش از صفحه ای مبارزه حذف میشد  و قبل از همبستر شدن رحم آنها را از بدنشان خارج کردید  آیا این موارد  جزو خشنونت جنسی و سو استفاده ابزاری و بهرکشی  از زنان نیست؟

شما چه دستاوردی برای این  چند صد زن انجام دادید که بخواهید برای زنان ایران انجام بدهید.

آیا زنان فرقه بجز اندکی از زنان اجازه استفاده از اینترنت را دارند ؟

آیا تمامی  زنان فرقه بمانند فرد شما از لباسهای رنگارنگ و جراحی زیبا ی صورت  و درست کردن دندانها و امکانات پزشکی .....  برخوردار هستند؟

Rajavi Women MEK 22

عجبا که در حیله و نیرنگ دست رژیم جمهوری اسلامی را از پشت بسته اید مردمی که در سیستان و بلوچستان  و یا در هرگوشه ایران به   پا خواستن و دست به  اعتراض صنفی و گرانی و ...زدند را شما شورشی و سعی در ربط دادن این اعتراضات به سازمان پوسیده خود میباشید و این در حالیست که مردم ایران از سازمان شما هیچ نامی نمی‌برند و حتی نسل جوان  هیچ شناختی از سازمان شما ندارد.