********************************************************************

آقای  منصور نظری   9 مارس 2021

ضدیت رجوی با خانواده با هدف تخریب هویت ایرانی

چرا دشمنان مردم ایران خانواده را هدف قرار میدهند ؟

سی و هفت سال پیش وقتی مسعود رجوی اعلام کرد که قصد دارد با مریم قجر عضدانلو زن رفیقش مهدی ابریشمچی ازدواج کند. بسیاری از اعضای سازمان مجاهدین دچار شوک ناشی از این تصمیم ابلهانه شدند ، همچنین جامعه ایرانیان آنرا حرکتی ضد اخلاقی تلقی کرده و به اشکال مختلف آنرا محکوم کردند. مسعود رجوی  کسی که بهغایت ضد انقلابی و در عین حال بسیار هوشمند عمل میکند ، میدانست چه میکند. او با یک برنامه ریزی دراز مدت تصمیم داشت  بنیاد خانواده را از هم بپاشد و در این ویرانی و فروپاشی هویت افراد را تصاحب کند. در حقیقت با ویران کردن هویت افراد آنها را برای همیشه اسیر و برده خویش سازد.

چهار سال پس از انقلاب ایدئولوژیک ، مسعود رجوی برگ جدیدی را رو میکند. طلاق اجباری برای همه حتی مجردها  و از هم پاشیدن خانواده ها  اغاز میشود. کودکان از پدر و مادر جدا میشوند و به خارج از عراق فرستاده میشوند. از سال شصت وهشت بدین سو در طی دو سال نشست های موسوم به  انقلاب ایدئولوژیک ، مسعود رجوی موفق میشود با ضرب و شتم و سرکوب وموجی از وحشت همه افراد را مجبور به اطاعت کند و در کنار آن هرکسی را که اطاعت نکرد به وحشیانه ترین روش ها سرکوب  کرده و در بهترین حالت آنها را روانه اردوگاه رمادی کرده یا در زندانهای درون اشرف زندانی کند. این داستان تا به همین امروز که این مطلب نوشته میشود همچنان به شکل های مختلف در درون سازمان مجاهدین روش جاریست.

Nazari Mansour

آقای منصور نطری

اینک 37 سال از آن سالها میگذرد و به چشم میبینیم که مسعود رجوی با یک شم روانشناسانه ضد انقلابی چگونه دست روی عنصر خانواده گذاشت و با فرو پاشاندن خانواده هویت افراد را از آنها گرفت به گونه ای که افراد باقیمانده در کنار مجاهدین آنچنان بی هویت شده اند که بین خانواده شان و یک رهبر گم و گور شده که هر روز به خانواده شان فحش و ناسزا میدهد همراهی میکنند. به این میگویند ویرانی هویت. به تعبیری ساده تر اگر بگوئیم وقتی سازمان مجاهدین خلق خواستار بمباران ایران توسط جنایتکاران جنگی امریکائی میشود، وقتی مجاهدین خواستار تحریم های ضد انسانی که مردم را نشانه رفته میشود و این افراد باقیمانده همراه مجاهدین مثل آدم آهنی سکوت میکنند و دم برنمی آورند به این میگویند هویت برباد رفته. کسانی که میدانند بمب برسرخانواده خودشان هم فرود خواهد آمد. کسانی که میدانند تحریم همه مردم را حتی خانواده آنها را هم نشانه رفته است و دم برنمی آورند، به این میگویند هویت از دست رفته  و بی نشانه.  چرا که خانواده مقدس ترین نهاد یک اجتماع است و بدون خانواده  یعنی انسانهای سرگردان در ناکجا آباد که قبل از هر چیز هویت شان را از دست داده اند .

جامعه ایران با چند هزار سال تاریخ و تمدن وعلیرغم تمام کاستی های آن  توانسته خانواده را همچون گوهری نایاب در جهان امروز حفظ کند و اتفاقا مهمترین برتری جامعه ایران نسبت به کشورهائی همچون امریکا همین است. تاریخ و فرهنگ و تمدن پرشکوه ایران که تجلی آن در ارزشهای جامعه و خانواده نهفته است بیانگر یک هویت ملی است که همچون سدی قوی در برابر دشمنان خارجی قد علم میکند و اتفاقا این همان دلیلی است که کشورهای فروپاشیده از نظر اخلاقی و خانوادگی همچون امریکا جرات جسارت به ایران را ندارند.

دشمنان ایران سالهاست که برای فروپاشی ایران نفشه ها کشیده اند. از سناریوها و طرحهای تجزیه طلبان تا جنگ عراق علیه ایران تا تحریم های ضد انسانی که مردم را هدف گرفته اند تا تروریسم کور و انواع توطئه ها توسط سربازان اصلاح طلبشان، ولی آنها به زمین سفت برخورده اند و به بن بست رسیده اند.

Rajavi Maryam mehdi mina 2

ضدیت رجوی با خانواده با هدف تخریب هویت ایرانی

اما آنها هیچگاه از دشمنی دست برنمیدارند. تجربه این همه شکست آنها را به این نتیجه رسانده که باید ریشه را بزنند. یعنی فروپاشی هویت ملی ایرانیان. با نابود کردن مناسبات اجتماعی و بطور اخص خانواده .

با پیشرفت تکنولوژی و دنیای مجازی تغیرات شگرفی در جهان صورت گرفته است. پیشرفت تکنولوژی به مردم جهان کمک کرده تا دانش را با تمام مردم جهان به اشتراک بگذارند اما متاسفانه با همین تکنولوژی فرهنگ ها و تمدن ها را به نابودی میکشانند. لازم به ذکر است کشور ما ایران در نوک حمله  همه دشمنان ایران قرار دارد. صدها تلویزیون و رسانه بصورت بیست و چهار ساعته مشغول تبلیغات ویران کننده هستند که همه آنها اساسا ساختار خانواده و اجتماع را هدف قرار داده اند. انیستیتوهائی  امریکائی که 24 ساعته تحولات ایران را رصد میکنند و یا سازمانهای مرتبط با این نهادها هزینه هنگفت مالی را با هدف ویران سازی ساختارهای اجتماعی و خانوادگی بکار گرفته اند. برای نمونه القای رفتارهای ضد اخلاقی توسط خواننده های خریداری شده و برنامه ریزی شده همچون ساسی مانکن نمونه کوچکی از آن است.

دشمنان ایران پس از شکست در تمام حوزه ها، سالهاست موزیانه در حال شکستن ساختارهای اجتماع و خانواده هستند و متاسفانه تا اندازه ای موفق شده اند و دولت های فاسدی که تابحال  بر سرکار آمده اند هیچ کدام قدمی برای مواجهه با آن برنداشته اند. دشمنان ایران صدها موسسه و سازمان و یا نهاد را برای فروپاشی تمدنی و فرهنگی مردم ایران بکار گرفته اند اما دریغ از حتی یک موسسه  موفق در ایران که بتواند مانع فروپاشی اجتماعی وساختاری شود.

haramsara Rajavi

دشمنان تاریخی ایران با برنامه ریزی های طولانی مدت و ریز به ریز در صدد نابود کردن تمدن وفرهنگ ایرانی هستند و حتی باورهای مذهبی مردم ایران. آنها دریافته اند برای ویران کردن یک کشور کافیست هویت  مردمان  ان کشور را بگیرند  و این میسر نمیشود جز با فروپاشی اخلاقی وفرهنگی وساختاری جامعه وخانواده.

متاسفانه تکنولوژی مانند تیغی است که در دست یک دکتر و جراح جان انسانها را نجات میدهد وهمان تیغ در دست تبهکاران میتواند ویران کننده باشد.

البته مردم ایران هوشیار هستند وهمه توطئه های رنگ و وارنگ دشمنان  ایران را نقش بر آب میکنند