Grid List

قدرت حزب الله و موشکهایش تثبیت شد درداخل کشوراعتبارزیادی بدست آورد مردم استقبال گستره ای کردند مخالفین داخلی که دوستان رجوی هستند بدجوری درعالم سیاست باختند امریکا واسراییل درسکوت بیسیمی بودند. هیچ حرکتی نتوانستند بکنند. ابرو وهیبت پوشالی جلو چشمان مردم قرارگرفت بعد از  فرارازافغانستان تاثیرات ریختن هیبت بسیاربیشترازقبل خواهد بود. هم میدان وهم دیپلماسی درمنطقه را ازدست داد. شکست تحریم شکست رجوی – سوخت به لبنان رسید

سازمان ملل متحد پانزدهم سپتامبر را روز جهانی دمکراسی اعلام کرده است. شرط اول دمکراسی انتخابات آزاد هست ولی رجوی مفقودالاثر اصولا اعتقادی به انتخابات آزاد ندارد و در تشکیلات قرون وسطایی اش انتخابات معنی ندارد ولی رجوی با شیادی خاص خودش در سازمان مجاهدین شعبده بازی تحت عنوان  انتخاب مسؤل اول دارد که هر دو سال یک بار این خیمه شب بازی را تکرار می کند که امسال هم برای بار دوم خانم زهرا مریخی را از خم انتخابات آزاد!!!

همچنین باید از رجویها سوال کرد چرا رای گیری شما با دست بلند کردن است اگر راست می گويید مانند رای گیری متعارف به نفرات برگه بدهید تا اگر خواستند رای بدهند چرا رجوی ( یا کسانی بنیابت از او)از بالای سن فریاد می زند أیا  این کاندید موافق هستید؟ هر کس موافق است دستش را بالا ببرد!  باید از أقای رجوی سوال کرد مگر کسی جرئت دارد که دستش را بالا نبرد چون می داند چه عواقبی دارد باید جساب پس بدهد که چرا چیزی برخلاف حرف رهبری بذهنش خطور کرده است!

ما گروهی از زنان ایرانی هستیم که در برهه ای از زمان بدلایل بی عدالتی، تبعیض، فساد و استبداد در جامعه به سازمانی پیوستیم با این امید که بتوانیم از طریق آن و در کارجمعی  آرمان هایمان را تحقق بخشیم. غافل ازاینکه ما در راهی بی بازگشت قدم نهاده بودیم و این سازمان درپروسه فعالیت خود در طی سالیان درازتبدیل به فرقه ای مخرب، افراطی و تروریستی گردیده و درست برعکس آن آرمانها حرکت کرده است.

می دانم هم اکنون در میانه راه، خسته و کوفته ای. ترس این که مثل سال های قبل نزد ما نرسی و مابین راه برگردی، خواستم برایت نامه ای بنویسم که اگر امسال نیز نیامدی، نامه ام را دریافت کنی و بخوانی. دلم برایت بد جوری تنگ شده و چشم به راهت هستم اگرچه چندان امیدوار به دیدنت نیستم. یادت می آید، ایام قدیم که فصل آمدنت بود و چند هفته قبل از آمدنت، طبیعت آبستن شکوفه و جوانه و طراوت و سرزندگی می شد

بعنوان حامی حقوق بشر و قربانی این فرقه، امنیت جانی آقای هادی ثانی خانی را یکی از مسولیت های شما میدانم و شما و کشور شما باید در این رابطه پاسخگو باشد و جان این اسیران را از کشور آلبانی خواستاریم ونگذارید سران فرقه، مثل لیبرتی و اشرف قربانیانی که به کشور شما پناه آورده اند را زندانی و مجبور به اطاعت از خود کنند و یا اگر رفتار آنها باب میل این فرقه نبود سر آنها را زیر آب کند و آنها مدتها گم گور شوند از آنجایی که سالیان بسیار طولانی در این فرقه بوده ام

همچنین تاکنون صدها نامه جداگانه از جانب خانواده ها برای مقامات مختلف دولت آلبانی از جمله نخست وزیر ادی راما Edi Rama فرستاده شده اما هیچ پاسخی به این نامه ها و درخواست ها داده نشده است. دولت آلبانی به خواست مجاهدین خلق به اتباع ایرانی ویزا نمی دهد لذا آنان نمی توانند خود در محل از طریق مراجع قضایی خواسته هایشان را دنبال نمایند. کمیسر امور داخلی اروپا در مذاکرات با مقامات آلبانی مسئله مجاهدین خلق را مطرح کند

شبکه نفوذ در ایران بدلیل موقعیت استراتژیک، اقتصادی و جغرافیایی کشور همیشه در طول تاریخ فعال بوده است. در اوایل انقلاب این شبکه بیشترین تمرکز خود را روی ترور شخصیت ها میگذارد، اما در ادامه راههای دیگری را پس ازدفاع مقدس انتخاب می کند و همچنین از دوم خرداد بعد علاوه بر قتل های زنجیره ای، نقش بزرگی در انقلاب فرهنگی و تغییر فکر جوانان ایران ایفا می کند جریان نفوذ باید یک هدفی را دنبال کند تاریخ ایران نشان می دهد هدف نفوذ در ایران جهت استعمار و غارت منابع آن بوده است. شبکه نفوذ در ایران

مرکز اسناد انقلاب اسلامی، (و خبرگزاری تسنیم)  بیست و یکم ژوئن 2021:… مسعود خدابنده : موردی که امسال توجه من را جلب کرده تغییر خط این ترول‌هاست. یعنی خط جدیدشان فحاشی و تهدید و به قولی کثافت‌پراکنی است. در خط جدید دیگر به هیچ وجه بحث نمی‌کنند، دلیل نمی‌آورند، دنبال تبلیغ نیستند. فقط فحاشی می‌کنند. اگر مثلا قصد داشته باشی رای بدهی یا مخالف نظراتشان مطلبی بگویی ناسزا می‌گویند. به بدترین لحن سعی می‌کنند مردم عادی را از صحبت کردن و فعال بودن در مسائل اجتماعی ناامید کنند.

در سابقه گروهک تروریستی منافقین انواع خیانت‌ها علیه ملت ایران مشاهده می‌شود و شاید مهم‌ترین و آشکارترین آن همکاری با صدام در کوران جنگ تحمیلی باشد. این گروهک در دوره حضور در عراق و همکاری با رژیم بعث این کشور، چه نوع خدماتی به این رژیم می‌داد؟ مطالعه و تحلیل رویکرد منافقین در پنج دهه ای که از حیات خشونت بار آنها می گذرد نشان می دهد که با گروهی تمامیت خواه مواجه هستیم که برای تحقق اهداف قدرت طلبانه و حذف گرایانه خود .....