درخواست من و همسرم، که از شدت نگرانی بیمار شده، اینست که به صورت عاجل اقدام نموده و خبری از فرزند ناپدید شده اجباری من در آلبانی بدست آورید. دولت آلبانی در این خصوص باید پاسخگو باشد. من بی صبرانه منتظر جوابی از جانب شما هستم تا از دولت آلبانی استعلام نمائید که هادی ثانی خانی اکنون کجاست و در چه وضعیتی بسر می برد.

با سلام و احترام، اینجانب حاج سخید سعیدفر ساکن شهر بندر ترکمن در استان گلستان در شمالی ترین نقطه ایران هستم. برادرم به نام حاج سید سعیدفر بیش از ۳۵ سال پیش در جنگ ایران و عراق توسط نیروهای صدام حسین به اسارت گرفته شد و سپس با فریب و فشار سران سازمان مجاهدین خلق اجبارا به اردوگاه آنها در عراق منتقل گردید. حال با توجه به شیوع بیماری کوید-۱۹ در سراسر جهان و به خصوص در کشور آلبانی و اردوگاه سازمان مجاهدن خلق که در یک ماه گذشته حداقل ۱۷ نفر از آنها به علت این بیماری فوت شده اند، من و تمامی اعضاء خانواده نگران وضعیت برادرم بوده و از آن کمیته مسئول خواهان رسیدگی فوری به وضعیت جسمی و روحی برادرم حاج سید سعیدفر در مقر مجاهدین خلق در آلبانی بوده و همچنین خواستار ارتباط با وی که به صورت غیر ارادی ناپدید شده هستیم.

مقالات دیگر...